Kontakta Elfvinge.

Låt oss veta vad du tycker om oss.

Kontakt

På Elfvinge försöker vi vara så tillgängliga som möjligt. Du kommer enklast i kontakt med oss via mail, antingen genom formulären här på hemsidan eller på info [at] elfvinge.com. Det går även bra att söka kontakt med oss via sociala medier. Du hittar Elfvinge på Instagram, Facebook och LinkedIn.

Vanliga frågor 

Söker du snabba svar vill vi rekommendera dig att först kika igenom vår FAQ, där finner du svaren på de vanligaste frågorna. Det kan vara frågor om våra produkter, ullen, frakt, betalningsvillkor, vilka data vi samlar in eller vår hantering av personuppgifter.

Återförsäljare 

Vi arbetar på att göra våra produkter mer lättillgängliga även i fysiska butiker. Ta en titt på våra återförsäljare i dagsläget som visas längst ned på sidan Om Elfvinge. Har du en idé om var de borde gå att köpa? Tveka inte att höra av dig till oss. Är du intresserad av att bli återförsäljare? Välkommen att kontakta oss.

Policies 

Det blir lätt mycket information att ta till sig avseende till exempel GDPR-relaterade frågor, fraktvillkor och dylikt. Ibland kan det till och med vara svårt att hitta ett företags policies. Hos Elvinge finner du de i footern, såväl Köpvillkor som Integritetspolicy och Cookiepolicy.

Maila Elfvinge

1 + 2 =

Kontaktuppgifter

Adress

Castlebay Group AB
Sågargatan 6B
753 17, Uppsala