Vanliga frågor

Här får du svar på de vanligaste frågorna

Nedan har vi listat de vanligaste frågorna vi har fått från kunder. Vi hoppas att du kan hitta givande svar nedan. Du är alltid välkommen att kontakta oss för frågor om du inte finner det du söker här.

Betalningsmetoder – Vilka betalningsmetoder använder ni?

Vi accepterar Visa, Mastercard och American Express. Kortbetalningen sker via Stripe. en av världens ledande leverantörer av betaltjänster via Internet. Stripe garanterar en snabb och säker betalning som sker över en säker och krypterad anslutning (vidare läsning om Stripes säkerhet).

Betalningsmetoder – Hur ser jag att min order har gått igenom?

Om ditt konto har debiterats och du har fått en e-postbekräftelse för beställningen, har köpet genomförts. Om du inte har fått en orderbekräftelse, vänligen kontakta oss via order [at] elfvinge.com så ska vi hjälpa dig vidare.

Om beställningen och frakttider – Hur avbryter jag min beställning?

Har du beställt en produkt från Elfvinge men valt att du vill avbryta ditt köp så kontaktar du oss via e-post order [at] elfvinge.com. Ju snabbare du kontaktar oss, desto bättre. Vi är än idag ett litet företag och sköter fortfarande packning och försändelse själva till stor del. Har inte din produkt lämnat vårt lager avbryter vi din beställning. Pengarna betalas sedan tillbaka till ditt konto.

Om beställningen och frakttider – Hur lång tid tar frakttiden?

Din beställning lämnar vårt lager inom 36 timmar från att du gjort din beställning.

Om returer – Hur skickar jag tillbaka min produkt?

Beställningar kan returneras för full återbetalning eller utbyte inom 30 dagar efter mottagande av paketet. Varorna måste returneras i oanvänt skick för att vi ska kunna fortsätta med återbetalningar eller utbyten.

Beställningen ska returneras i den ursprungliga förpackningen som du mottog den i. Om du inte har kvar förpackningen, se till att packa produkten på motsvarande vis. Du är ansvarig för artiklarna tills de når oss, vi kommer inte att återbetala eller byta ut beställningar som inte är i oanvänt skick vid ankomst.

Elfvinge ansvarar inte för fraktkostnaderna såvida inte produkterna vid ankomst till kund var defekta, trasiga eller felpackade.

Återställ paketet till adressen nedan. Se till att inkludera en anteckning med ditt beställnings-ID och hur du vill att vi ska hantera returen (återbetalning, utbyte etc.).

Castlebay Group AB
Sågargatan 6B
753 17 Uppsala

Om returer – Hur vet jag att ni har mottagit min retur?

Så snart vi har hanterat din retur kommer vi att informera dig via e-post. Om du begärde och fick återbetalning kommer pengarna tillbaka på ditt konto 5-7 arbetsdagar.

Om du inte har fått ett e-postmeddelande inom tre veckor efter att du skickat din retur, vänligen kontakta oss via order [at] elfvinge.com med ditt beställningsnummer.

Returer – Jag mottog fel produkt, vad ska jag göra?

Vi på Elfvinge är ansvariga för att rätt produkter skickas och att det inte finns några fel. Om du får en beställning som är felaktig eller har fel, vänligen kontakta oss på order [at] elfvinge.com och bifoga bilder av problemet, inklusive beställningsbekräftelsen. Vi försöker lösa problemet så snabbt som vi kan och se till att de rätta produkterna hamnar i dina händer.

Samarbeten – Kan jag bli ambassadör för Elfvinge?

Vi uppskattar att arbeta med drivna människor och är alltid är intresserade av samarbeten. Skicka ett mail till oss på info [at] elfvinge.com och berätta om dig själv och vilka plattformar du använder.

Samarbeten – Kan jag sälja Elfvinges produkter i min butik?

Vi tycker det är roligt att du är intresserad av våra produkter! Om du vill börja sälja våra produkter, vänligen kontakta oss på info [at] elfvinge.com för vidare diskussion.