fbpx

Inte ytterligare en jätte.

Ett litet företag. Som försöker ta stort ansvar.

Det här är Elfvinge

Elfvinge är ett varumärke för passionerade kreatörer runt om i världen. Vår ambition är att koppla glädje i vad du gör med produkter som förvarar dina verktyg för innovation, vart du än går. Som studenter på en internationellt topp 100 rankat universitet försöker vi vara kreativa i allt vi gör, från gryning till skymning.

I en tid där stora e-handelsjättar dikterar villkor men misslyckas med att skydda varumärken och miljön genom att uppmuntra till konsumtion snarare än fokusera på långvariga produkter tänkte vi: Låt oss skapa något som inte bara är vad vi själva behöver men också är miljövänlig och blir elegant över tid.

Vi jobbar hårt för att tillverka unika produkter som håller i åratal och samtidigt som vi vill höja ribban inom e-handeln genom att förespråka organiska material som gynnas av patina. Gammalt är alltid bättre. Nämnde vi att vår VD fortfarande bär sin laptop i en av våra första prototyper?

Elfvinges ull

Elfvinge tar sin grund i fårens ull. I en tid där mycket naturligt material inte tas till vara fullt ut föddes tanken till Elfvinge. Sedan dess har vi utvecklat en rad produkter i filt, som enkelt förklarat är pressad fårull. Vill du veta mer om ullen och förädlingsprocessen? Välkommen, vi försöker vara helt transparenta. Gå till sidan om Elfvinges ull för att läsa mer.